U wilt uw woning aanbieden voor de verhuur?

Als u uw woning wilt verhuren, moet u zich goed voorbereiden. Bij elke stap is zorgvuldigheid geboden. Wetgeving, fiscale gevolgen en bijvoorbeeld een verhuurbeding in uw hypotheekakte kunnen voor u vervelende gevolgen hebben indien hier vooraf niet zorgvuldig over is na gedacht. Omdat iedere verhuur vraagt om een specifieke aanpak, zetten wij in overleg met u alle middelen in die tot het gewenste resultaat kunnen leiden. Het gaat namelijk om maatwerk waarbij de procedure zorgvuldig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en de marktsituatie ter plaatse.

Indien u van plan bent om uw woning op korte termijn te verhuren dan kunt u met ons vrijblijvend een afspraak maken. Wanneer u kiest voor PSG Wonen, kiest u voor een specialist die het hele traject van aan- en verhuur en beheer van vastgoed voor u regisseert. PSG Wonen signaleert, adviseert en bemiddelt.

U kunt via de mail of telefonisch contact met ons zoeken. Daarna kunnen we vrijblijvend een afspraak maken in het huurobject.

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.