Expat service

PSG Wonen is een professioneel makelaarskantoor, dat gespecialiseerd is in het huisvesten van (internationale) projectmedewerkers (expatriates) werkzaam voor bedrijven en instellingen.
Ons aanbod van huurwoningen varieert van studio's tot appartementen en van eengezinswoningen tot penthouses en villa's (gemeubileerd of gestoffeerd) in de Randstad.

PSG Wonen beschikt over brede kennis van de lokale en regionale woningmarkt in Nederland. Aangevuld met een breed netwerk van particuliere aanbieders, institutionele beleggers, projectontwikkelaars en collega makelaars kunnen we snel handelen in het vinden van de juiste woonruimte voor uw medewerkers. U hoeft maar met één partij in zee, omdat PSG Wonen direct toegang heeft tot de gehele markt van huurwoningen.


Begeleiding

Huisvesting vinden en goede begeleiding is vaak al lastig genoeg voor u en uw werknemers. Het kost veel tijd, tijd die ook efficiënter besteed kan worden. PSG Wonen is de ideale partner in dit zoekproces en biedt totale begeleiding bij het huisvesten van uw medewerkers al dan niet met hun partner of gezin. Wij nemen deze zorg graag voor u uit handen te nemen. Dat is wel zo gemakkelijk!


De Service

PSG Wonen verleent haar diensten aan werknemers van verschillende concerns variërend van multinationals tot kleinere organisaties en aan particuliere cliënten. Op basis van de richtlijnen van uw bedrijf en een vooraf vastgesteld budget zorgen wij binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek voor de juiste huisvesting van uw medewerkers.


Actie

Zodra wij opdracht hebben gekregen gaan wij met de woonwensen van uw medewerker(s) aan de slag. Wij bieden een selectie van woningen aan die het beste passen bij de woonwensen van de medewerker(s) al dan niet met hun partner of gezin. Vervolgens begeleiden wij uw medewerkers bij de bezichtigingen, onderhandelingen, het opstellen van huurovereenkomsten alswel bij de in- en uit-check van de gehuurde woonruimte. Tevens is er de mogelijkheid van de volgende diensten:

  • Het regelen van telefoon, internet of TV aansluiting.
  • Schoonmaak service
  • Tuinonderhoud
  • Het aanmelden bij de energie leverancier.

Kortom wij doen alles!

Bij PSG Wonen weten wij dat elk bedrijf, klant en elke opdracht verschillend kan zijn. Onze ervaring geeft ons de kennis om hierin flexibel te zijn en de capaciteit om snel maatwerk in woonruimte te kunnen leveren. PSG Wonen is the perfect match in housing!