Aanhuurbegeleiding

Gaat u verhuizen en zoekt u een huurwoning? Dan is PSG Wonen VBO Makelaar hét adres. Schrijf u gratis in, en zoek meteen in ons huuraanbod een woning die bij u past. Vindt u niet meteen een passende woning? Neem dan snel contact met ons op. We gaan graag specifiek voor u op zoek.

1 Inschrijven

Op onze website schrijft u zich kosteloos in. We houden u per e-mail op de hoogte van nieuw aanbod van geschikte woningen. Wilt u een woning bezichtigen? Dan regelen we dit.

2 Bezichtigen en documenten aanleveren

Voordat u een woning gaat bezichtigen, vult u een inschrijfformulier in en overlegt ons een aantal documenten zoals een identiteitsbewijs en financiële gegevens. Bezichtigingen kunnen eventueel ook ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.

3 Bedenktijd

Is de woning helemaal naar uw smaak? Geef dan binnen de vooraf afgesproken bedenktijd aan ons door dat u de woning accepteert.

4 Huurovereenkomst tekenen

Wij stellen een huurovereenkomst op conform de richtlijnen van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). In overleg kunnen daar eventuele wensen van huurder of verhuurder in worden opgenomen. Ook voegen we een inspectierapport toe waarin de staat van de woning beschreven wordt. Soms stelt de verhuurder aanvullend een inventarislijst op. PSG Wonen VBO Makelaar zorgt dat huurder en verhuurder de overeenkomst ondertekenen.

5 Sleuteloverdracht

Zijn alle formaliteiten voldaan, en hebt u de waarborgsom voldaan? Dan is het zover, u krijgt de sleutels en kunt gaan inhuizen!

Neem contact met mij op