29 photos available

Rented: Pieter Cornelisz. Duijvesteijnstraat 28, 2291 RV Wateringen

Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 106 m²
Liveable area 123 m²
€1,600 /mo
Rented

General

***ENGLISH TEXT BELOW***

Aan het gezellige centrum van Wateringen ligt deze uitstekend onderhouden hoekeengezinswoning met zonnige achtertuin en vrij uitzicht aan de voorzijde over het water. De royale woning is gunstig gelegen, zeer centraal in het centrum van Wateringen en heeft een goede ontsluiting op het landelijke wegennet. Ondanks de ligging nabij het centrum van Wateringen is het rustig... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, corner house
Construction period 1989
Status Rented
Offered since 30 April 2018

Features

Offer
Reference number Psg00245
Price €1,600 per month
Deposit €1,650
Service costs €50
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance By consultation
Offered since 30 April 2018
Last updated 13 July 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1989
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 106 m²
Effective area 123 m²
Content 400 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near highway
Near public transport
Type Front yard
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Definition

***ENGLISH TEXT BELOW***

Aan het gezellige centrum van Wateringen ligt deze uitstekend onderhouden hoekeengezinswoning met zonnige achtertuin en vrij uitzicht aan de voorzijde over het water. De royale woning is gunstig gelegen, zeer centraal in het centrum van Wateringen en heeft een goede ontsluiting op het landelijke wegennet. Ondanks de ligging nabij het centrum van Wateringen is het rustig wonen.

Via de voortuin komt u bij de entree van de woning. Lichte hal met meterkast, modern hangend toilet, trapopgang en toegang naar de woonkamer. Royale en lichte woonkamer van circa 37 m2 (inclusief keuken) met fraaie laminaatvloer, vaste kast en deur naar de zonnige achtertuin. De eigentijdse keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combimagnetron. Aan het gezellige centrum van Wateringen ligt deze uitstekend onderhouden hoek eengezinswoning met zonnige achtertuin en vrij uitzicht aan de voorzijde over het water. De royale woning is gunstig gelegen, zeer centraal in het centrum van Wateringen en heeft een goede ontsluiting op het landelijke wegennet. Ondanks de ligging nabij het centrum van Wateringen is het rustig wonen.

Via de voortuin komt u bij de entree van de woning. Lichte hal met meterkast, modern hangend toilet, trapopgang en toegang naar de woonkamer. Royale en lichte woonkamer van circa 37 m2 (inclusief keuken) met fraaie laminaatvloer, vaste kast en deur naar de zonnige achtertuin. De eigentijdse keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combi-magnetron. In de recent aangelegde achtertuin met stenen berging en achterom, welke is gelegen op het zuidwesten, kunt u heerlijk beschut zitten. De achtergevel is voorzien van een buitenkraan en elektrische zonnewering op de parterre.

Op de eerste verdieping is er een overloop met vaste kast en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers van circa 13 en 9 m2 met laminaatvloer aan de achterzijde van de woning, waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Slaapkamer van circa 10 m2 aan de voorzijde van de woning. De luxe badkamer (2012) is van alle gemakken voorzien waaronder een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en 2e hangend toilet.

Op de tweede verdieping is er een ruime overloop (ca. 15 m2) met veel lichtinval, wasmachineaansluiting en opstelplaats cv-combiketel. Ruime zolder-/ slaapkamer van circa 13 m2 met kantelraam en vaste kasten.

Details:
- Huurprijs exclusief gas / water / elektriciteit;
- Huurprijs exclusief servicekosten € 50,00 per maand voor stoffering en apparatuur;
- De woning word gestoffeerd opgeleverd;
- Luxe keuken met inbouw apparatuur;
- Luxe badkamer met ligbad en inloopdouche;
- 4 ruime slaapkamers;
- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;
- Stenen berging in de achtertuin;
- Uitstekend gelegen op loopafstand van de winkel;
- Beschikbaar vanaf 16 juli 2018

At the cozy center of Wateringen is this well maintained corner house with sunny backyard and views to the front over the water.
The spacious property is conveniently located very centrally in the center of Wateringen and has good access to the national road network. Despite its location near the center of Wateringen is quiet living.

Through the front garden you reach the entrance of the house. Bright hallway, modern toilet, staircase and access to the living room.
Spacious and bright living room of approximately 37 m2 (including kitchen) with beautiful laminate flooring, closet and door to the sunny backyard. The contemporary kitchen is situated at the front of the house and equipped with appliances including a ceramic hob, extractor, dishwasher, refrigerator and microwave. In the newly landscaped backyard with brick shed and back, which is located on the southwest, you can sit sheltered. The rear is fitted with an outside tap and electric blinds on the ground floor.

On the first floor there is a landing with closet and access to three bedrooms and bathroom. Two bedrooms of about 13 and 9 m2 with laminate floor at the rear of the house, the master bedroom has a fitted wardrobe. Bedroom of approximately 10 m2 at the front of the house.
The luxurious bathroom (2012) has all mod cons including a bath, shower, sink and 2nd toilet.

On the second floor there is a spacious landing (about 15 m2) with natural light, washing machine connection and central heating system.
Large attic / bedroom of approximately 13 m2 with sash and closets.

Details:
- Rent excluding gas / water / electricity;
- Rent excluding servicecosts ad € 50,00 per month for upholstery, fixtures and fittings and aplliances;
- The house will be delivered upholstered;
- Luxury kitchen with built-in appliances;
- Luxury bathroom with bath and walk-in shower;
- 4 spacious bedrooms;
- Sunny backyard on the southwest;
- Stone storage in the backyard;
- Excellent location within walking distance of the store;
- Available from 16 juli 2018.

Recently viewed