Vastgoed management

Uw vastgoed laten beheren door PSG wonen? Bij PSG wonen profiteert u van de volgende voordelen:
 
• ruime ervaring in vastgoedbeheer
• verhuren zonder zorgen
• probleemloos rendement
• advies over verhuurstrategie
• heldere en accurate verslaglegging
• actief beleid huurincasso
• resultaatgerichte onderhoudsoplossingen
• advies en begeleiding inzake vergunningen
Betrouwbaar beheer, zorgeloos rendement
PSG Wonen is gespecialiseerd in het all-in beheren van uw verhuurde panden en appartementen.


Laat uw onroerend goed beheren.


Onroerend goed levert een prima rendement als u aan een paar voorwaarden voor succesvolle verhuur kunt voldoen. Gaat u zelf zorgen voor een goede staat van onderhoud, doorlopende verhuur, correcte huuradministratie en incasso? Als u die zaken uitbesteedt aan het gespecialiseerde PSG Wonen bent u verzekerd van nog meer rendement.

 
PSG Wonen. Bijzonder verhuren.
Panden, flats en appartementen in een behoorlijke buurt zijn ideale verhuurobjecten. Wanneer de woning keurig netjes onderhouden en de huur reëel en aantrekkelijk is levert uw onroerend goed altijd geld op. PSG Wonen adviseert u bij het verhuurklaar maken en beheert vervolgens het gehele traject. We doen dit vanuit onze specialisatie en zeer proactief. We spelen dus in op de ontwikkelingen die ons te wachten staan en veranderingen in de markt.
 
 
Adviseren over verhuur.
PSG Wonen adviseert u graag over de mogelijkheden met uw appartementen en flats. Daarvoor hebben wij de expertise in huis. Gemeentevoorschriften, brandveiligheid en ook uw financiële belangen betrekken wij in die strategische overwegingen. Want verhuren lijkt een eenvoudige zaak maar moet wel professioneel worden aangepakt.

Aanpassen voor verhuur?
In veel gevallen is uw bezit kant en klaar voor verhuur. Soms zijn aanpassingen noodzakelijk. Belangrijk, want uiteindelijk telt het netto verhuurresultaat. Goed verhuurbare objecten staan nooit leeg en brengen dus doorlopend geld op. Met PSG Wonen als uw partner bent u verzekerd van goede verhuurobjecten.

PSG Wonen een succesvol team.
PSG Wonen maakt zich sterk voor de verhuur van uw onroerend goed. In de regio Haaglanden is de markt gunstig. Veel overheden trekken starters aan, met een voorkeur voor een huurappartement. De internationale stad kent veel expats. Goed om te weten dat veel woningzoekenden zich bij PSG Wonen inschrijven. De actieve benadering van potentiële huurders door PSG Wonen garandeert bij PSG Wonen doorlopend verhuurde woningen.  

 

Samen tevreden met tevreden huurders.

PSG Wonen blijft alert op uw waardevolle bezit. Een mankement? Wij zorgen voor snelle reparatie. Een klacht? Er volgt onmiddellijk een oplossing. Mooi dat we voor de huurder alle 7 dagen van de week en 24 uur lang bereikbaar zijn. Iedereen heeft bij PSG Wonen altijd een persoonlijk, vertrouwd aanspreekpunt. We zorgen voor tevreden huurders en die leveren meer rendement op.
 
 
Rekening houden met regelmaat.
Huurachterstand? Nooit langer dan een maand. PSG Wonen volgt de huurbetaling met extra aandacht. Bij incidentele achterstand volgt meteen actie. Huurders houden zich graag aan de afspraak. Ook omdat ze de perfecte service van onze kant waarderen.

Aanpassen voor verhuur?
In veel gevallen is uw bezit kant en klaar voor verhuur. Soms zijn aanpassingen noodzakelijk. Belangrijk, want uiteindelijk telt het netto verhuurresultaat. Goed verhuurbare objecten staan nooit leeg en brengen dus doorlopend geld op. Met PSG Wonen als uw partner bent u verzekerd van goede verhuurobjecten.

Kortom, PSG Wonen.
PSG Wonen neemt u alle werkzaamheden om tot een aantrekkelijk rendement te komen uit handen. En een regelmatige en gedetailleerde rapportage houdt u op de hoogte van de stand van zaken.

Bezichtigen en gesprek aanknopen?
Wij komen graag uw onroerend goed bezichtigen om samen over glashelder beheer te praten. Onze aanpak en werkwijze zal u beslist aanspreken en wellicht komen we snel tot zaken. Binnenkort staan uw panden, flats of appartementen in onze aanbieding om snel te worden verhuurd.

Wanneer u opmerkingen heeft of aanvullende informatie wenst, kunt u ons gedurende onze openingstijden telefonisch bereiken via 070-319 24 22. U kunt natuurlijk te allen tijde gebruik maken van ons contactformulier.